Body Mind Spirit Fuego Transformatie

Body Mind Spirit Fuego Transformatie

Body Mind Spirit Fuego Transformatie

Let's GO!

Feed your Mind

gouden driehoek

A Fullblown transformation

Een FULL BLOWN Transformatie betekend niet alleen een lichaam waar je U tegen zegt, het betekend ook een Mindset creëren waarin je niet meer te stoppen bent.

Zonder een STRONG SPIRIT en onverwoestbare Mindset zal je blijvend terugvallen in oude patronen. Dat terugvallen gaat sowieso wel gebeuren in je JOURNEY. 90% van ons gedrag is namelijk onbewust! Het kost gewoon tijd, geduld en veel (zelf)liefde om jezelf volledig te transformeren.

gouden driehoek

Transactionele Analyse

Weet “wie” er van binnen spreekt en waarom?

Het proces dat je ingaat als je je JOURNEY opstart, zal bewustwording opleveren. Bewustwording van het feit dat je een heleboel dingen NIET blijkt te zijn, waarvan je het in eerste instantie wel dacht te zijn, of dit zo voelde.

Door te reflecteren vanuit een overstijgende positie op je gevoelens, gedachten en hieruit voortkomend gedrag bijvoorbeeld, kom je erachter dat deze vaak gelinkt zijn door ervaringen uit het verleden.

Ben je bijvoorbeeld gepest vroeger en heb je dit nog niet helemaal verwerkt, dan zal er 30 jaar later, nog steeds dat innerlijk gekwetste kind om aandacht vragen. Aandacht of troost dat jij misschien onbewust geeft door ongezonde coping mechanismen; overmatig eten bijvoorbeeld. Om hiernavolgend jezelf genadeloos af te straffen (Kritische ouder).

Het is dus belangrijk om je triggers te herkennen en de oorsprong hiervan, zo weet je wat er nog geheeld mag worden. Anders zal het bij symptoombestrijding blijven.

gouden driehoek

Energy Givers &
Energy Takers

Het is belangrijk om te weten wat je energie geeft, maar ook wat je energie kost! Als je dit voor jezelf duidelijk hebt kun je bewuster je activiteiten kiezen en indelen om te proberen in balans te komen en te blijven.  

Voorbeelden van Energy Givers & Energy Takers

gouden driehoek

Count your blessings

Het klinkt cliché, maar het werkt! FOR REAL !! Als jij je zegeningen telt, het liefst dagelijks, kom je in een UPLIFTING flow state-of-mind. Dit brengt je motivatie om actie te ondernemen en aan je doelen te werken op gang. Probeer het maar eens.

Dagelijks 5 succesvolle, dankbare, situaties, ervaringen, materiele dingen of wat dan ook opschrijven en deze dan ook – door-  voelen. Oefening baart kunst, op een gegeven moment kun je die hoge grattitude-vibe oproepen enkel door eraan te denken. 

We hebben onszelf zo aangeleerd om negatief over onszelf te praten en de focus te leggen op dat wat nog verbetering behoeft. Andersom kan het dus  ook; POSITIVE BRAINWASHING!  Thank me later.

gouden driehoek

Drama driehoek

Het is belangrijk om te (h)erkennen welke positie jij geneigd bent in te nemen in relatie tot anderen of situaties. In jouw JOURNEY mag je leren om vanuit zelfliefde voor jezelf te gaan kiezen. Bewustwording van je coping en positie (in bijvoorbeeld de dramadriehoek) zorgt ervoor dat je de FOCUS weer kunt bijstellen om je GOALS te behalen. Dat is INNERWORK en niet egoïstisch, dat is SELFLOVE.  Waar herken jij jezelf in en laat jij je soms afleiden van je MISSIE? Bedenk dat iedereen dit doet; het gaat om de bewustwording en het gedrag representeert vaak onvervulde (innerlijke kind) behoeften.

gouden driehoek